Jachtwerf Bendie
Nederlands English

Nieuwbouw

Bendie Impressive 2200

Ontwerper Han van Vossen heeft samen met Jachtwerf Bendie een luxe, robuust en imposant jacht met de uitstraling van een superjacht op de markt gebracht.
De “Bendie Impressive 2200” werd tijdens de Hiswa te water in IJmuiden (2011) voorgesteld. Het jacht valt in de nieuwe modellenlijn “Impressive” van Bendie.

Meer >

 

Bendie Impressive 1800

Afgelopen Hiswa te water in IJmuiden (2008) had de “Bendie Impressive 1800” haar wereldprimeur. De nieuwe modellenlijn “Impressive” van Bendie is verkrijgbaar in lengte variërend van 15 tot 22 meter.
Een luxe, robuust en imposant jacht met de uitstraling van een superjacht.

Meer >

 

Bendie Trawler 1800

De Trawler 1800 is een fraai gelijnd stalen multi-knikspant motorjacht met een lengte van 18.00 meter bij een breedte van 4.85 meter en een diepgang van 1.40 meter. Het jacht heeft een waaiersteven, een hoog boeisel, overdekte gangboorden en een flying bridge. Door de geringe kruiphoogte van 3.45 meter is het jacht uitermate geschikt voor een tocht door de Franse kanalen.

Meer >

 

Bendie Trawler 53

Het extra sterk gebouwde jacht met CE-categorie A is door de geringe diepgang en doorvaarthoogte uitermate geschikt voor de Franse kanalen en tegelijkertijd is het mogelijk een transatlantische oversteek te maken met een koerssnelheid van 8 knopen.

Meer >